Genel

Kazandırio Kodları ve Şifreleri 2024

Kullanılmamış Kazandırio kodları ve Kazandırio şifreleri aynı şeydir. Ücretsiz internet ve çeşitli hediyeler almak için Kazandırio şifreleri ve kodlarını buradan alabilirsiniz. Buradaki kodlar belirli aralıklarla güncellenmektedir. Genelde ziyaretçiler ilk kodları kullandığından listede bulunan diğer kodları da denemenizi öneririz.

Kazandırio şifreleri, Lay’s, Ruffles, Doritos cipslerinin içinden çıkmaktadır. Bu kodları kullanarak çeşitli oyunlarda hediyeler ve belirli miktarda bedava internet kazanabilirsiniz. Kazandırio mobil uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra bu kodları kullanarak hediyelerden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Kazandırio şifrelerine ihtiyacınız var ancak güncel kod bulamadıysanız Eniyisor.com olarak sizin için en güncel kodları burada topladık. Buradaki kodlar sürekli olarak güncellenecektir. Bu nedenle sürekli burayı takip etmeyi unutmayın.

1 GB‘a kadar hediye internet 10 hopi puan ve 10 uc gibi çeşitli hediyeleri almak için Kazandırio kod kullanabilirsiniz. Burada yayınlanan en güncel kodlardan ihtiyacınız kadar faydalanabilirsiniz. Sizlerden tek ricamız lütfen ihtiyacınıza göre kod kullanın. Böylece diğer Kazandırio kodları arayanlar da yararlanabilirler.

Kazandırio Nedir?

Mobil uygulama olarak kullanabileceğiniz Kazandırio uygulaması hem bireysel kullanıcılar için hem de iş için 2 farklı uygulama çıkarmıştır. Kazandırio İş uygulaması market, büfe benzeri iş yeri sahipleri içindir. Normal Kazandırio uygulaması ise bireysel kullanıcılar içindir. Uygulamayı AppGallery, Google Play Store ve App Store uygulama mağazalarından telefonunuza indirebilirsiniz.

Satın aldığınız Lay’s, Ruffles, Doritos gibi cipslerin içinde bulunan beyaz şeritte kazandırio şifreleri bulunmaktadır. Bu kodları uygulamaya girerek çeşitli hediyelerden yararlanabilirsiniz. Kısacası bu uygulamayı kullanarak film keyfi yaparken yediğiniz cips ile çeşitli hediyeler de kazanabilirsiniz.

Kazandırio Nedir
Kazandırio Nedir

Android için: Kazandırio Uygulaması
İphone için: Kazandırio Uygulaması

Kazandırio Nasıl Kullanılır

Kazandırio Nasıl Kullanılır

Yukarıdaki bağlantıları kullanarak uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra giriş yapabilmek için Facebook, Apple ile Giriş ya da Telefon numarası kullanıp hesap oluşturmanız gerekir. Hesap oluşturduktan sonra artık bu bilgiler ile Kazandırio uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kazandırio uygulamasına hesabınız ile giriş yaptıktan sonra sahip olduğun kodları girerek hediyeleri kazanmaya başlayabilirsin. Eğer internete ihtiyacın varsa internet olarak seçebilirsin. Çok fazla hediye almak için bir koddan daha fazlasına ihtiyacınız vardır. Burada paylaşılan Kazandırio kodları alıp kullanabilirsiniz. Bazen internet paketi almak için, bazen indirim bazen de oyun para birimi için kazandırio şifrelerini kullanabilirsiniz.

Tek ricamız ihtiyacınız kadar kod kullanmanızdır. Böylece diğer kod arayanlar da buradaki kodları alıp çeşitli hediyelerden yararlanabilirler. Buradaki kodlar Eniyisor’un topladığı ve başka yerde olmayan kodlardır.

Kullanılmamış Kazandırio Kodları 2024

Lay’s, Ruffles, Doritos cipslerden çıkan Kazandırio kodları buradan alabilirsiniz. Kazandırio kodları 10 hanelidir. Kullanılmamış olan bu kodları hemen kullanmaya başlayın. Eğer denediğiniz ilk kodlar çalışmıyorsa diğerlerini kullanmayı deneyin. Genelde ziyaretçiler ilk kodları alıp çıkmaktadır. Sonradan gelen kullanıcı da ilk sıradaki kodları deneyince çalışmayacağından bütün kodları denemenizi öneririz.

Kazandırio kod

  • 7YZETVNLK6
  • FVN1HVZMHW
  • RE7DVRLXLL
  • 475FWZP7K4
  • DXY8Y9PDLN
  • 6D83YZVPLT
  • 4P5F98X413
  • 878CMACT7X
  • XCN38NAXN9
  • ZWMFRT48TY
  • V8YZ5E1TVD
  • 8A71635WY6
  • M7AY7TYYDM
  • 97ZLRLL6E8
  • 7CPD499PVR
  • MKZK4Y4M5N

Kazandırio Kod Gir

Yukarıdaki Kazandırio kod gir sonra hediyeleri al. Okey’de bedava çip, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom için bedava internet, Pubg Mobile bedava uc gibi çeşitli hediyeleri bu sayede kazanabilirsiniz. Burada sürekli olarak güncel kodlar yayınlanacağından dolayı takipte kalmanızı öneririz.

  • 54Q7WY3ETA
  • FSQ7P27SGY
  • 77YUT89OP1
  • 55KV9H5RV
  • CP17S23ERT

Kazandırio Kod Hilesi

Kazandırio kod hilesi de insanlar tarafından araştırılıyor. Çeşitli internet sitelerinde bu ve buna benzer yöntemler olduğu ifade ediliyor. Ancak böyle bir şey imkansızdır. Çünkü Kazandırio kodları random olarak oluşturulmaktadır. Bu kodları bulacak bir program ya da uygulamanın olması söz konusu değildir. Bu tür zararlı sayfaları ziyaret etmek yerine buraya gelip en güncel kodları almak daha mantıklı olacaktır.

Eğer kullanmadığınız kodlar varsa bunları yorum kısmından yazabilirsiniz. Bu sayede bu kodlara ihtiyaç duyan kişiler için listede sizin gönderdiğiniz kodları da yayınlamış oluruz.

Kazandırio internet kodları

Bedava internet için Kazandırio internet kodları da kullanılmaktadır. Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi buradaki kodlar ile hem internet, hem uc, hem okey’de ücretsiz çip hem de hopi uygulamasında indirim gibi amaçlarla kullanabilirsiniz. Ayrıca 10 TL’ye kadar hediye para ve sürpriz hediyeleri bu kodlar ile kazanabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken satın aldığınız Pepsi kolalardaki ve Lay’s, Ruffles, Doritos cipslerin içinde bulunan beyaz şeritte yazan kodları Kazandırio uygulamasında kullanmaktır. Bu kodlar ile birbirinden farklı hediyeler kazanmak mümkün oluyor.

4 Yorum

    1. Kodlar yakın zamanda güncellendi. Hepsini denediniz mi? Eğer denediyseniz ve kod alamadıysanız lütfen bu yoruma yanıt verin sizin için yeni kod gönderilecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir