Haber

Bargello 193 Bayan Hangi Parfüm Muadili? Ne Kokusu

Kadınlar daha çok çiçeksi kokuları tercih ediyorlar. Tabii bu kokular da onlara oldukça çok yakışıyor. Çok fazla kullanılan Bargello 193 hangi parfüm muadili araştıranlar için bütün bilgileri burada topladık.

Bargello 193 bayan hangi parfüm muadili merak edenler için detaylı bir araştırma yaptık. Bu sorunun yanıtı ile birlikte, parfümün notaları ve içindekileri de haberimizde sizler için bir araya getirdik. Kadınlar ve erkekler söz konusu parfüm yani koku olduğunda oldukça seçici davranıyorlar. Ancak kadınlar erkeklere göre parfüm konusunda daha titiz seçimler yapıyorlar. Genel olarak çiçeksi kokular seçen bayanlar, daha fresh ve yoğun kokuları tercih ediyor.

Bargello 193 Hangi Parfüm?

İltifat garantili parfümlerden biri diyebiliriz. Bargello 193 parfümü kadınlar arasında en çok önerilen parfümlerden biridir. Bargello mağazalarından ya da internetten satın alabileceğiniz bu kokunun orjinali hangisi diye merak ediyor olabilirsiniz. Sizin için Bargello 193 hangi koku sorusunu açıklıyoruz:

  • Bargello 193 HYPNOTIC POISON ismiyle anılıyor.
  • Bu parfüm CHRISTIAN DIOR parfümün muadilidir.
  • Cinsiyet : Uniseks.
  • Koku Tipi : Oriental.
  • Kullanım Zamanı, gece ve gün içerisinde.
  • Koku Notaları ise, Badem, Sıcak Baharat, Meyveli, Balsamlı, Şeker, Vanilya.

Bargello parfüm kodları arasında en sık merak edilenlerden biri olmuştur. Bargello 193 için kadınların öncelikli kokularından biri de diyebiliriz.

Christian Dior Kadın Parfüm Muadili

Christian Dior kadın parfüm muadili en çok Bargello mağazalarında satılan parfümlerden biridir. Son yıllarda parfüm fiyatları da arttığından dolayı çoğu kişi muadili parfümlere yöneldi. Muadili parfümler orjinal kokuya birebir yakın kokulardır. Ancak tam olarak aynı koku değildir. Fakat hassas burunlar dışında bunu anlamak neredeyse imkansızdır.

Christian Dior kadın parfümü ve Bargello 193 karşılaştırmak için isterseniz sol bileğinize orjinali sağ bileğinize ise Bargello 193 kokusunu sıkabilirsiniz. Ardından her ikisini de tek tek koklayarak aradaki farkı net bir şekilde anlayabilirsiniz. Koku duyunuzu sıfırlamak adına her bir parfümü kokladıktan sonra kahve koklamanızı öneririz.

Bargello 193 Kullananlar

Piyasada Dior ‘un Hypnotic Poison’ına en yakın olanı bu parfüm şeklinde birçok yorum var. Ancak bazı kullanıcılar daha fresh koku isteyenlerin bu parfümü tercih etmemeleri şeklinde yorumlarıyla da karşılaşıyoruz. Ancak bulunduğunuz bölgede Bargello mağazası varsa orada kokuyu deneyip ardından satın alabilirsiniz.

Kokunun kalıcılığı bakımından da kullananlar genelde kokunun oldukça kalıcı ve yeterli bir koku olduğundan bahsetmişler. Bu parfümü bir arkadaşınızdan duyduysanız satın almadan önce mağazadan kokuyu test edebilirsiniz.

Bargello Unisex Parfüm 193 Oriental

Bargello, parfüm dalında en iyi muadili parfüm markalarından biridir. Bargello’da hemen hemen her müşterinin aradığı kokuyu bulmak mümkün. Erkek ve kadın parfümleri ile birlikte oda kokularını da burada bulabilirsiniz. En çok tercih edilenlerden biri olan Bargello uni̇sex parfüm 193 ori̇ental 50 ml EDP birçok kişi tarafından tercih edilen kokulardan biri olmuştur.

Ürünün unisex bir üründür ve erkek kadın kullanımına uygundur. İlk etapta etkileyici ve hoş bir kokuya sahip olduğunu belirtmekte de fayda var. Badem, Sıcak Baharat, Meyveli, Balsamlı, Şeker, Vanilya notaları ile hafızalara kazınan kokulardan biri olmuştur.

Kadınlar için Bargello Parfüm 193 Oriental

Koku daha çok kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Şekerimsi kokunun baharat ve meyve ile birleşimi ile ortaya çıkan kokuyu hemen hemen her kadın beğeniyor. Çeşitli online alışveriş sitelerini incelediğimizde kullanıcıların da genel olarak bu kokuyu beğendiklerini görüyoruz. Ancak koku konusunda çok hassas biriyseniz internetten satın almak yerine Bargello’ya giderek alışveriş yapmanızı öneririz.

Ürün, EDP bir üründür. Yoğun bir kokuya sahip olduğundan dolayı daha çok kışın kullanıma uygundur. Yazın daha fresh kokulara yönelebilirsiniz. Etkileyici kokusu sayesinde insanlardan iltifat almaya hazır olun. Çiçeksi kokusu ile sizi ilk sıkıştan itibaren iyi hissettirecek. Kalıcı özelliği olan bu parfümün yoğunluğu 5 – 7 saat arasında değişmektedir.

Bargello Parfüm 193 Notaları İçindekiler

Bargello Parfüm 193 parfümün notaları da kullanıcıları tarafından merak edildiği için burada paylaşmak istedik. Notaları Balsamlı, karamel, misk, şeker, sıcak baharat şeklindedir. Genel olarak koku hafızasında yer edinen bir karışımdır.

Duş aldıktan sonra kullanımda daha iyi bir hissiyat verecektir. Eğer o gün duş alamadıysanız cildiniz yerine kıyafetinizde kullanmanızı öneririz. Yaklaşık 2 – 3 defa sıkmanız halinde kalıcılığı gün sonuna kadar devam edecektir. Çok fazla sıkmanıza gerek yok. Eğer farklı bir parfüm önermeyi düşünüyorsanız yorum kısmından yazmayı unutmayın. Bargello marka ya da farklı bir markanın kullandığını, beğendiğiniz ve önermek istediğiniz parfümünü yorum kısmından yazabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir