Haber

Counter Strike 2 Sistem Gereksinimleri

Beklenen oyun CS 2 çıktı. Peki yeni çıkan Counter Strike 2 sistem gereksinimleri nelerdir? Oyunu bilgisayarına indirmeden önce sistem gereksinimi hakkında bilgi edinmek isteyenler için burada hem minimum hem de önerilen sistem gereksinimlerini açıkladık. Eğer hemen indirecekseniz aşağıdaki özellikleri karşılıyor olması gerekir.

Counter Strike 2 bir süre önce çıktı ve oyuncular tarafından keyifle oynanıyor. Yeni oyun motoru, görsel açıdan yapılan güncellemeler ve yeni animasyonlar gibi özelliklerle bezenen oyun, oyuncuların beklentilerini karşılayacak nitelikte. Peki, oyuncuların en çok merak ettiği konulardan biri olan Counter Strike 2’nin sistem gereksinimleri nasıl olacak? Bu konuda detaylı açıklamaya ihtiyacınız varsa hemen aşağıdaki başlıklardan inceleyin.

CS 2 Nedir?

Counter-Strike 2, birçok görsel yükseltmeyle birlikte geliyor. Haritalar, daha net, parlak ve güzel görünmesi için güncellendi veya yeniden tasarlandı. Ayrıca arayüz ve oynanış dahil tüm görsel efektler de yenilendi. Source 2’nin aydınlatma ve parçacık sistemleri sayesinde su, patlamalar, ateş, sis, namlu alevleri, mermi izleri, darbe efektleri ve daha birçok şey yeni görünümler ve davranışlar kazandı. Bu nedenle, çok eski bir oyun donanımınız varsa, performans açısından alışık olduğunuzdan biraz daha kötü bir sonuç elde edebilirsiniz.

Resmi sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı, ancak Half Life Alyx ve Dota 2 gibi Source 2 oyun motorunu kullanan oyunlara göre tahmini gereksinimler hakkında bir fikir yürütmek mümkün. Elbette, resmi gereksinimler açıklandığında güncellemeler yapılacaktır.

Counter-Strike 2’nin piyasaya sürülmesi için geri sayım devam ederken, oyuncuların en çok merak ettiği konulardan biri, oyunun gereksinimleri. Serinin yeni oyun motoru olan Source 2’ye geçiş yapması, oyunun teknik açıdan büyük bir sıçrama yaşamasına neden oldu. Bu durum, oyuncuların oyunu daha yüksek kaliteli bir şekilde deneyimlemelerini sağlayacak. Counter-Strike 2’nin gereksinimleri hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, oyuncuların heyecanı her geçen gün artıyor.

Counter Strike 2 Sistem Gereksinimleri 2023

Günümüzde Youtuberlar tarafından en çok oynanan oyun CS 2 oldu diyebiliriz. Oyunu ilk defa bilgisayarına indirecek olanlar ise CS 2 sistem gereksinimleri hakkında araştırmalar yapıyorlar. Oyunu oynayabilmek için işlemcinizin 2,8 GHZ hızında olması gerekir. Ekran kartı tarafında ise AMD Radeon HD 3600/2600 ekran kartı ya da NVIDIA GeForce 8600 / 9600 GT ekran kartlarından birini kullanabilirsiniz.

Eğer tam performans almak istiyorsanız işlemci bakımından AMD Ryzen 5 1600 ya da Intel Core i5-7500 ekran kartı olarak AMD Radeon RX 580 ya da NVIDIA GTX 1060 kullanabilirsiniz.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: 2,8 GHz hızında çift çekirdekli AMD veya Intel işlemci.
  • Ekran Kartı: AMD Radeon HD 3600/2600 ekran kartı veya NVIDIA GeForce 8600 / 9600 GT ekran kartı
  • RAM: 4 GB
  • Depolama Alanı: 50 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit işletim sistemi

Counter-Strike Online 2 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-7500
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 580 veyaNVIDIA GTX 1060
  • RAM: 12 GB
  • Depolama Alanı: 50 GB
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit işletim sistemi

Counter Strike 2 Kaç GB?

Oyunun kaç GB olduğu sorusu da sıkça araştırılan konulardan biridir. Günümüzde çıkan oyunlar gelişmiş grafiklere sahip olduğundan dolayı oldukça fazla depolama alanına gereksinim duyuyorlar. Yakın zamanda çıkan Counter Strike 2 50 GB depolama alanına ihtiyaç duyar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir